Maľovanie na kľúč

18.06.2014 13:16

Moderný a nový trend uponáhľaných ľudí ktorý kvôli práci nemajú čas na maľovanie svojho interiéru.

Predstavte si naplánovať na leto dovolenku na dva týždne niekde v Chorvátsku a pomedzi to u vás doma prebieha špinavá, hlučná rekonštrukcia interiéru.
Každá spoľahlivá firma, ktorá maliarske práce vykonáva, by mala ponúkať aj maľovanie interiérov na kľúč. To znamená, že urobí všetky maliarske práce vrátane prípravy, zabezpečenie nábytku a podobne. Po skončení maľovania uvedie interiér do pôvodného stavu. Zákazník teda firme iba odovzdá kľúče od bytu, kancelárie či iných priestorov, ktoré si praje nechať vymaľovať a ďalej sa už nemusí o nič starať. Ako náhle sú maliarske práce dokončené, dostane kľúče naspäť spoločne s novo vymaľovanými a upratanými priestormi.
Dôležité je nezabudnúť na bezpečnosť aby sa Vám nestalo to že prídete domov a nielen že byt nebude vymaľovaný ale môže biť bez všetkých vašich osobných vecí.
Nezabudnúť vytvoriť zmluvu - o všetkom čo sa bude diať počas vašej neprítomnosti a to od vypratania priestorov, rozpis maliarskych prác, použitého materiálu hlavne výber farebných odtieňov, konečné upratanie priestoru a usporiadanie vecí do pôvodného stavu, o ochrane majetku a veci, čo v prípade neplnenia termínu alebo poškodenia vecí.
Bezpečnosť Vašich osobných vecí je najdôležitejšia
  •  Jednou z možností je do voľnej miestnosti nasťahovať cenné veci a to elektrické spotrebiče- televízor, rádio, počítač atd. , oblečenie všetko k čomu máte citový vzťah a mohlo by sa poškodiť. Celá miestnosť sa zamkne a zapečatí pred otvorením.
  • Ale väčšinou voľna miestnosť nie je k dispozícii tak sa nábytok z osobnými vecami sa zalepí a zapečatí, všetko ostatné sa dôkladné zabalí pred poškodením.
  • Najdôležitejšia je foto dokumentácia všetkého zariadenia kvôli dokazovaniu vlastneného majetku a aby firma vedela dať váš priestor do pôvodného stavu.
  • Netreba zabudnúť že pri týchto úkonoch by nemal chýbať advokát ktorý na všetky úkony dozerá.
Maľovanie interiérov na kľúč je v súčasnej dobe veľmi žiadanou službou, ktorá osloví predovšetkým časovo veľmi vyťažených zákazníkov. Ale hlavne môžete skĺbiť prijemné z užitočným.

nový trend